Vykurovanie a aplikácie

Vykurovanie a aplikácie Viessmann – s nimi dokážete regulovať svoje vykurovanie pohodlne a bezpečne priamo cez internet

Vykurovanie sa dá ovládať klasickým spôsobom otáčaním termostatu alebo pohodlne cez internet. 

Diaľková údržba vykonávaná odborným špecialistom nepredstavuje žiadne problémy, čo umožňujú inteligentné aplikácie Viessmann, internetové rozhranie a zariadenie podporujúce internet, ako napríklad smartphone alebo tablet.


Viessmann aplikácie pre majiteľov zariadení

Pre majiteľov zariadení je jednoduchosť používania zvyčajne najvyššou prioritou. Nemali by chýbať ani faktory bezpečnosti a úspor. S aplikáciami na reguláciu vykurovania ViCare a Vitotrol vyvinula spoločnosť Viessmann dve aplikácie, ktoré spĺňajú najdôležitejšie potreby majiteľov zariadení. 


Aplikácia ViCare

regulovanie vykurovania cez internet 

Aplikácia ViCare na ovládanie vykurovania

Nové možnosti regulácie vykurovania cez internet ponúka aplikácia ViCare. Cez zámerne jednoducho koncipované grafické rozhranie je ovládanie vykurovania plne intuitívne.

Šetrenie energie takpovediac automaticky

Systém je koncipovaný na ovládanie jedného vykurovacieho okruhu. Pohybom prsta cez plochu si zvolíte požadovanú izbovú teplotu a poklepom špičkou prsta zase môžete prepínať medzi „Normálnym režimom“ a „Párty režimom“ („Dlho teplo“).

Pri opustení domu („Na cestách“) stačí tak isto jeden príkaz, aby ste znížili intenzitu vykurovania na nízku teplotu a ušetrili takto náklady. Užívatelia, ktorí by si chceli naprogramovať rôzne spínacie časy na každý deň, určite ocenia funkciu asistenta.

Samostatné tlačidlo na úvodnej obrazovke okrem toho zobrazí množstvo typov na tému úspory energie.

Aplikácia Vitotrol

Apps_Vitotrol-App.png

Aplikácia Viessmann Vitotrol umožňuje obsluhu vykurovacích systémov Viessmann pomocou ovládacích prvkov regulácie Vitotronic.

Obsluha je jednoduchá, intuitívna, pohodlná a možná kedykoľvek, z ľubovoľného miesta. Popri obslužných funkciách je aplikácia Vitotrol vybavená všeobecnou a kontextovou nápovedou.

Aplikácia Vitotrol je k dispozícii pre mobilné koncové zariadenia s operačnými systémami iOS alebo Android.