Vitodens 200-W: výhrevný komfort

Nová generácia vykurovacích systémov. Väčšia efektívnosť, menej emisií, jednoduchá obsluha, zameraná na budúcnosť, dlhá životnosť a digitálna technológia. Vitodens 200-W predstavuje vykurovanie zajtrajška. 

Vitodens 200-W je inteligentná energetická centrála, ktorá spĺňa tie najvyššie nároky na komfortné zabezpečenie tepla. Moderným funkčným dizajnom aj matným povrchom s čistými líniami harmonicky zapadá do každého obytného priestoru. 


Osobitosti kotla Vitodens 200-W

Veľký farebný dotykový displej s nastaviteľnou výškou pre jednoduchú a intuitívnu obsluhu

Otočný displej: Pohodlná obsluha v zornom poli

Vďaka vyššie posadenému 7-palcovému farebnému dotykovému displeju môžete Vitodens 200-W pohodlne obsluhovať vo výške vašich očí.


Horák MatriX-Plus: Srdce vášho vykurovania

Nový horák MatriX-Plus boduje predovšetkým svojou efektívnou prevádzkou aj nízkymi emisiami škodlivín a hluku. Špeciálny povrch z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele MatriX je odolný voči vysokým teplotám a stará sa o spoľahlivý výkon a dlhú životnosť. 

Lambda Pro Plus: Automatická regulácia spaľovania znižuje náklady

Automatické sledovanie akosti spaľovania vyrovnáva kolísavú kvalitu plynu. 

Lambda Pro Plus
● Prispôsobí sa kvalite plynu
● Konštantne vysoká energetická účinnosť
● Bezpečnosť do budúcnosti
● Nízke náklady na údržbu
● Interval kontrol 3 roky 

Horák MatriX Plus: Srdce vášho ohrevu

Výmenník tepla Inox Radial z nehrdzavejúcej ocele odolný voči hrdzi

Inox Radial z ušľachtilej ocele: Efektívne a s dlhou životnosťou

Rozdiel je vždy v nehrdzavejúcej oceli. Výmenník tepla z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele Inox-Radial odolný voči korózii je jadrom zariadenia Vitodens 200-W. Vloženú energiu zvlášť účinne premieňa na teplo. Prakticky bez strát, so stupňom účinnosti 98 percent, ktorý je sotva možné prekonať. A to spolu s bezpečnosťou kvalitnej ušľachtilej ocele s mimoriadne dlhou životnosťou. 

10-ročná garancia

na výmenník tepla z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele pre plynové kondenzačné kotly do 150 kW 


Profitujte aj vy z týchto výhod

  • Mimoriadne jednoduché intuitívne ovládanie a integrované WiFi rozhranie
  • Vysoký komfort pri obsluhe vďaka 7-palcovému farebnému dotykovému displeju alebo alternatívne s 3,5-palcovým čiernobielym displejom alebo cez aplikáciu ViCare
  • Energetický kokpit na vizualizáciu výroby energie a spotreby energie
  • Vysoká prevádzková bezpečnosť vďaka integrovanej regulácii spaľovania Lambda Pro Plus
  • Vyššia účinnosť a menej oxidov dusíka vďaka novému horáku MatriX-Plus
  • Dlhá životnosť a efektívnosť vďaka výmenníku tepla Inox-Radial
  • Správna prevádzka vždy pod kontrolou prostredníctvom Lightguide
  • Trieda energetickej účinnosti: A
Vitodens 200-W - inteligentná energetická centrála, ktorá spĺňa tie najvyššie požiadavky

Prehľad

Výkon (kW) 1,9 až 32 kW
Normový stupeň využitia tepla 98 % (Hs)
Energetická trieda účinnosti A
Palivo Zemný a skvapalnený plyn
Oblasť použitia Rodinný/bytový dom, dvojgeneračný dom, bytový dom, novostavba a modernizácia
Obsluha 7-palcový farebný dotykový displej alebo alternatívny 3,5-palcový čiernobiely displej, integrované WiFi rozhranie, možná prevádzka pomocou aplikácie ViCarePríprava teplej vodyJe potrebný prídavný zásobník na ohrev teplej vodyĎalšie vlastnostiHorák MatriX-Plus, integrovaná regulácia spaľovania Lambda Pro PlusZatvoriť detaily

Rez výrobkom Plynový kondenzačný kotol s upevnením na stenu Vitodens 200-W


Regulácia Vitodens 200-W je prehľadná a intuitívna

7-palcový farebný dotykový displej na jednoduchú intuitívnu obsluhu

Energetický kokpit: Jednoduché nastavovanie a obsluha zvyšujú účinnosť

Aké jednoduché je nastavenie a obsluha? Toto je jedno z najdôležitejších kritérií pri rozhodovaní sa pre nový výhrevný systém. Vitodens 200-W vás presvedčí vďaka mimoriadne vysokému komfortu pri obsluhe. Môžete ho úplne jednoducho a intuitívne obsluhovať cez smartfón, tablet alebo priamo na veľkom 7-palcovom farebnom dotykovom displeji s nastaviteľnou výškou alebo alternatívne na 3,5-palcovom čiernobielom displeji. Jasne viditeľný text a grafické ukazovatele vás prevedú všetkými bodmi menu. A vďaka energetickému kokpitu máte úplný prehľad o spotrebe energie.


Integrované WiFi rozhranie: Tepelný komfort sa stáva digitálnou záležitosťou

Integrované WiFi rozhranie pripojí  plynový kondenzačný kotol s upevnením na stene priamo na internet –  a tým vytvorí na želanie prípojky pre sieťové pripojenie a digitálne služby. Vďaka aplikácii ViCare je obsluha ešte pohodlnejšia: Pre úplne jednoduché ovládanie všetkých funkcií ohrevu. A v prípade výpadkov bude odborný partner informovaný priamo cez aplikáciu servisu a rýchlo sa môže postarať o nápravu. 

5-ročná garancia 

na kondenzačné kotly do 35 kW a pri podpísaní servisnej zmluvy

Integrované Wifi rozhranie: Tepelný komfort sa stáva digitálnou záležitosťou

Aplikácia ViCare

Aplikácia ViCare

Nové možnosti regulácie vykurovania cez internet ponúka aplikácia ViCare. Prevádzkovateľovi zariadenia umožňuje ovládanie vykurovacieho systému cez smartfón. Do prevádzkového stavu je možné kedykoľvek nahliadnuť a v prípade potreby poruchy urýchlene kontaktovať odborného partnera, ktorý bol do aplikácie už pred tým uložený. 


Vzájomne zladené: Systémová technika

„Celok je viac, než len súčet svojich jednotlivých dielov.“ V zmysle tejto zásady ponúka Viessmann viac než len jednotlivé komponenty vykurovania, ktoré spĺňajú vysoké štandardy firmy Viessmann čo do kvality, spoľahlivosti a účinnosti. Všetky produkty sú integrované do vzájomne zladeného a uceleného systému, v rámci ktorého sú všetky prvky vzájomne kompatibilné. Totiž len dokonalá súhra systémovo integrovaných komponentov dokáže využiť celý potenciál inovatívnej špičkovej techniky.

Systémová technika spoločnosti Viessmann zahŕňa všetko, čo k spoľahlivému a hospodárnemu vykurovaniu patrí. Regulácia Vitotronic s rádiovým diaľkovým ovládaním, rovnako ako výkonný teplovodný zásobník teplej vody pre najvyšší komfort teplej vody, až po kvalitné solárne zariadenia na úspornú podporu vykurovania.