Vitodens 300-W: Víťaz testu

viessmann Vitodens 300-W: Víťaz testu v Stiftung Warentest „test 7/2010“. Vitodens 300-W od firmy Viessmann vyhral pri porovnaní ôsmych nástenných plynových kondenzačných kotlov

Vitodens 300-W od firmy Viessmann vyhral pri porovnaní ôsmych nástenných plynových kondenzačných kotlov

„Mení energiu obsiahnutú v plyne veľmi efektívne na vykurovacie teplo. Obzvlášť nízke škodliviny pri spaľovaní. Veľmi komfortná obsluha. Dôkladne prepracovaný.“ – nástenný kondenzačný kotol Vitodens 300-W získal veľkú pochvalu pri skúške Stifung Warentest. V júlovom vyhlásení časopisu „test“ bolo porovnávaných osem kombinácií nástenných kondenzačných kotlov a zásobníkov na teplú vodu. Konečný výsledok: So známkou „dobre“ sú Vitodens 300-W a zásobníkový ohrievač Vitocell 100-W jasnými víťazmi testu. Podrobná správa je dostupná tiež online na www.test.de.

Špičkový produkt medzi nástennými kondenzačnými kotlami Viessmann

Vďaka kompaktným stavebným skupinám je nástenný kondenzačný kotol Vitodens 300-W mimoriadne miestošetriaci a je možné ho zabudovať aj do najmenších výklenkov. Bočné servisné odstupy nie sú potrebné, pretože všetky pripojenia sú dobre dostupné spredu. Tým sa nástenné zariadenie ideálne hodí na modernizáciu Vášho vykurovania a pri novostavbe môže byť miesto navyše naplánované na iné účely.
K modernému vykurovaciemu zariadeniu patrí tiež inovatívna solárna technika k využitiu bezplatnej energie slnka. Viessmann preto ponúka zariadením Vitodens 300-W optimálne zladený systém.

Výkonný a efektívny

S výkonovým rozsahom od 3,8 do 35 kW sa zariadenie Vitodens 300-W odporúča do jedno alebo dvojrodinných domov. Modulovaný plynový horák MatriX sa stará o vysokú prevádzkovú bezpečnosť a nízke emisie škodlivín.

Vysokoefektívne vykurovacie plochy

Nehrdzavejúce výmenníkové plochy Inox-Radial z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele sú srdcom zariadenia Vitodens 300-W. Premieňajú nasadenú energiu prakticky bezstarostne a efektívne na teplo. Stupeň využitia je 98 %. Toto šetrné zaobchádzanie so zemným plynom má takisto za následok menej CO2 emisií.

Informácie o produkte | Prospekt | Technické údaje